المقادير
هى نفس مقاديرعمرنا جزاها الله كل خير
1كيلو دقيق+1/2 كيلو سمن+2م صغيره خميره فوريه+1/2م صغيره سكر+م كبيره سمسم+ذره ملح+1كوب ماء دافئ للعجن+1/2م كبيره ريحه كحك او ملعقه ص ذى ماقالت فوفو 2010 مشكوره
الطريقه
ننخل الدقيق مع ذره الملح ونحط السمسم وريحه الكحك
نكون قدحنا السمن على النار ونحط على الدقيق
ونقلب بملعقه خشب ونخلط
لحد ماالدقيق يختلط بالسمن
ونتركها تبرد تماااااما عمرنا قالت دى خطوه مهمه علشان الكحك ينجح
نكون حطينا الخميره فى 1/4كوب ماء دافئ من الكوب ال بالمقادير الاصلى مع السكرونتركها ترفع
بردت العجينه نبتدى نبس العجينه ذى كده
بين الكف كده نبسسسس كويسسس وطولى بالك عليها لانها من اسباب نجاح الكحك
لحد الدقيق مايشرب خالص والعجينه تفتح معاكى
هاتى الخميره وحطى على العجينه وجنبك 3/4كوب الميه ال باقى واعجنى لتى العجينه
لحد ماتلاقى العجينه لينه فى ايدك وطريه جداااا
لا تزودى الميه لانه حيبقى قراقيش مقرمشه
نلم العجينه وحنغطيها ساعه فى مكان دافئ بالشكل ده
غطيتها وبعد ساعه شكلتها
كده