tota ELBANOTA
منتدى توتا البنوتة يرحب بكم ويرجو منكم التسجيل في المنتدى
لتساهم معنا فى المنتدى ^_^
tota ELBANOTA
منتدى توتا البنوتة يرحب بكم ويرجو منكم التسجيل في المنتدى
لتساهم معنا فى المنتدى ^_^
tota ELBANOTA
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.


منتديات توتا
 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

 بتنجان بالكفتة

اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
soso alaa

soso alaa


عدد المساهمات : 116
تاريخ التسجيل : 05/09/2011
العمر : 27

بتنجان بالكفتة Empty
مُساهمةموضوع: بتنجان بالكفتة   بتنجان بالكفتة I_icon_minitimeالثلاثاء 13 سبتمبر 2011, 3:22 pm

نيجى للطريقة بقى :


1-جاب بتنجان رومى وقطعه طرنشات بالعرض يعنى دواير
ودهنه خفيف بالزيت وشواه بالشوايه لحد ما استوى تلتين سوا
والشوايه عملت علامات فيه.
2-بعدين جاب لحمة مفرومة وضاف ليها بصل مفروم وشوية بهارات
وطبعا تتبليها انتى على كيفك
وبعدين عملها اقراص زى البرجروقلاها فى زيت خفيف.
3- وجاب بصل شرايح شوحه فى زيت وبعدين اضاف ليه شوية توم مفروم
على شوية طماطم مكعبات وتبله بالملح والبهارات (اللى على مزاجك بقى)
وسابهم ع النار لحد اما دبلو شوية.
4-عمل صوص البيستو (ريحان+توم+جبنه بارمزان+صنوبر+ زيت زيتون)بس انا صراحة كان عندى الصوص جاهز
لكن هو سهل جدا وممكن تبدلى البارميزان بالرومى وتكملى الفيلم عاااادى.


التطبيق بقى :


فى صينية فرن حط دايرة بتنجان وعليها بصل مشوح وبعدين واحدة كفته
وبعدين معلقة صوص البيستو وع الوش طرانش جبنه موتزارللا


ودخلها الفرن
7
7
7
7
7
والله العظيم ريحتها تحفة وشكلها حكاية وطعمها جنان


والجبنة سايحة عليها والوانها اللى تهبل


بجد صنف جديد وشيك قوى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
بتنجان بالكفتة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
tota ELBANOTA :: الفئة الأولى :: منتدى الطبخ والاكلات العالمية الشهيرة-
انتقل الى: