واللهى بجد بشوى الفرجه على زجاجه بيبسى بتجيبى فراخه كيلو ونص وغسليها كويس وتعملى التتبيله بقى عبارة عن بصل وجزر وفلفل وطماطم بتضربيهم فى الكبه وتحطى ملح وفلفل وبهارات وقرفه وتحطى كل الحاجات دى تحت الجلد وفلى قلب الفرخه وبعديد تجيبى زجاجه بيبسى الصاروخ او الاصغر وتمليها مايه وتلبسى الفرجه فى الازازة وتوقفيها فى صينيه تحى فى الصينيه شويه من الخلطه اللى انتى عملتيها وتزوديها مايه وتشغلى الفرن وكا لما الصينيه تنشف تزودى مايه بس ايه مش قادرة اقولوكوا طعمها بيبقى تحفه فوق الرائع هيه بتاخد حوالى ساعتين فى الفرن هستناكوا جربوها وقولولى رايكوا وبالهنا والشفا